Καλώς ήλθατε στην Enimerosi

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Άν υπάρχει πρόβλημα κατά τη σύνδεση χρησιμοποιείστε το παλιό site.

Είσοδος
Chrome Internet Explorer 10 Firefox

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

Enimerosi

Login

Καλώς ήρθατε

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Μπορείτε να συνδεθείτε και από την παλιά έκδοση του site.

Menu

Menu

enimerosi

Ιστορία

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 1993. Στόχος ήταν να δημιουργηθεί σταδιακά μια ολοκληρωμένη μονάδα παρακολούθησης και επεξεργασίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Αυτό από μόνο του αποτελούσε πρόκληση. Με χιλιάδες έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) να κυκλοφορούν, το Ίντερνετ να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς σε βασικό μέσο μετάδοσης των ειδήσεων και των πληροφοριών και την ιδιωτική ραδιοτηλεόραση να “φυτεύει” διαρκώς καινούρια κανάλια πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας, ο ρόλος μιας επιχείρησης που θα μπορούσε να ελέγχει το ολοένα και πιο δύσκολο στη διαχείρισή του περιβάλλον του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου κατέστη ιδιαίτερα σημαντικός. Our birth dates back to 1993.
Προσαρμόστηκε σε όλες τις αλλαγές (κυκλοφορίες νέων Μέσων, δημιουργία ηλεκτρονικών ειδησεογραφικών σελίδων στο Διαδίκτυο) και αξιοποίησε την ολοένα αυξανόμενη τεχνογνωσία ώστε να δημιουργήσει ένα υψηλού επιπέδου και ταυτόχρονα εύχρηστο περιβάλλον ηλεκτρονικής αποδελτίωσης, το οποίο μπορούν και διαχειρίζονται χιλιάδες συνδρομητές την ίδια στιγμή.

"
Aμέτρητες σελίδες έντυπης ύλης, άπειρα bytes με πληροφορίες στο Ίντερνετ, καθώς και δεκάδες τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια “σαρώνονται” καθημερινά με σκοπό τη συλλογή και αποστολή των ειδήσεων, που ενδιαφέρουν τους παραλήπτες της αποδελτίωσης. "

Το 1993 η “enimerosi” απλά ξεκινούσε ένα εγχείρημα. Σήμερα, αναγνωρίζεται σε πανελλαδική κλίμακα.

"
Το 1993 η “enimerosi” απλά ξεκινούσε ένα εγχείρημα. Σήμερα, αναγνωρίζεται σε πανελλαδική κλίμακα ως μια εταιρεία επεξεργασίας των ΜΜΕ, που προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ταχύτητα, συνέπεια και σεβασμό στον πελάτη - συνδρομητή. Ένα επιτελείο 30 και πλέον ανθρώπων, στους οποίους περιλαμβάνονται έμπειροι δημοσιογράφοι, καταρτισμένοι τεχνικοί, καθώς και ικανά στελέχη, που γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη της επικοινωνίας, εγγυώνται την προσπάθεια για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών σε όλα τα επίπεδα.
"

Η υπηρεσία κατά την οποία ο πελάτης αναθέτει σε ειδικευμένη εταιρεία την παρακολούθηση συγκεκριμένης θεματολογίας και την οποία του την παραδίδει σε επεξεργασμένη μορφή, διατηρώντας την αρχική μορφή του εντύπου.

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

enimerosi


All right reserved @ www.apo.gr 2013

logo

social


Βρείτε μας

twitter facebook
The project is co-financed by Greece and the European Union