Καλώς ήλθατε στην Enimerosi

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Άν υπάρχει πρόβλημα κατά τη σύνδεση χρησιμοποιείστε το παλιό site.

Είσοδος
Chrome Internet Explorer 10 Firefox

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

Enimerosi

Login

Καλώς ήρθατε

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Μπορείτε να συνδεθείτε και από την παλιά έκδοση του site.

Menu

Menu

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

Τι είναι η Αποδελτίωση

Η υπηρεσία κατά την οποία ο πελάτης αναθέτει σε ειδικευμένη εταιρεία την παρακολούθηση συγκεκριμένης θεματολογίαςκαι την οποία του την παραδίδει σε επεξεργασμένη μορφή, διατηρώντας την αρχική μορφή του εντύπου.

Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας δωρεάν

Για να έχετε πλήρη εικόνα των υπηρεσιών, που μπορούμε να σας προσφέρουμε, μη διστάσετε να μας ζητήσετε να σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν δοκιμαστική περίοδο μιας εβδομάδας. Έτσι, θα διαπιστώσετε με τον πιο πρακτικό τρόπο αν οι υπηρεσίες μας είναι αυτές που πραγματικά θέλετε, που σας εξυπηρετούν και σας βολεύουν

graph02

Αποδελτίωση Έντυπων Μέσων

Στην Ελλάδα των παραδόξων ο αριθμός των έντυπων μέσων πανελλαδικής κυκλοφορίας είναι σημαντικά μεγαλύτερος αναλογικά με το εύρος του αναγνωστικού κοινού. Παρ όλα αυτά, μια εταιρεία αποδελτίωσης, που σέβεται τον εαυτό της και τους συνδρομητές που εξυπηρετεί, είναι υποχρεωμένη να παρακολουθεί όλον αυτόν τον τεράστιο όγκο πληροφόρησης που διανέμεται μέσω των πρακτορείων Τύπου. Αυτό ακριβώς πράττει καθημερινά, επτά ημέρες την εβδομάδα, με απόλυτη συνέπεια, η “enimerosi”.
Όλες οι πολιτικές, οικονομικές και αθλητικές εφημερίδες Αθήνας και Θεσσαλονίκης διαβάζονται και επεξεργάζονται από ένα επιτελείο έμπειρων αναλυτών και μάλιστα από πολύ νωρίς το πρωί (5.30 π.μ.). Επιπλέον, στη λίστα των εντύπων που αποδελτιώνονται υπάρχουν εκατοντάδες περιοδικά ποικίλης ύλης, εβδομαδιαίας ή μηνιαίας κυκλοφορίας, καθώς και όλες οι ειδικές εκδόσεις, τα ένθετα του Σαββατοκύριακου, αλλά και συνδρομητικές εφημερίδες και περιοδικά σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.
Χιλιάδες σελίδες καθημερινά γίνονται αντικείμενο έρευνας προκειμένου να εντοπιστούν τα άρθρα, που θα σταλούν σε ψηφιακή μορφή στους συνδρομητές, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Η εργασία απαιτεί ταχύτητα, αξιοπιστία και συνέπεια ώστε να χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα. Στην “enimerosi” θεωρούμε αυτοσκοπό την καλλιέργεια ενός κλίματος εμπιστοσύνης με τους πελάτες-συνδρομητές μας και αυτός είναι ο λόγος που τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν θεμελιώδη χαρακτηριστικά των υπηρεσιών μας.
Μια ακόμη σπουδαία παράμετρος της αποδελτίωσης των έντυπων μέσων είναι η διατήρηση του “θησαυρού” των πληροφοριών στο πέρασμα του χρόνου. Η “enimerosi” φρόντισε να διαθέτει την τεχνολογική υποδομή ώστε τα αποκόμματα να παραμένουν ασφαλώς αρχειοθετημένα και στη διάθεσή των συνδρομητών, οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστούν, ανεξάρτητα από το πόσοι μήνες ή χρόνια έχουν περάσει από τη δημοσίευσή τους.

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

enimerosi


All right reserved @ www.apo.gr 2013

logo

social


Βρείτε μας

twitter facebook
The project is co-financed by Greece and the European Union