Καλώς ήλθατε στην Enimerosi

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Άν υπάρχει πρόβλημα κατά τη σύνδεση χρησιμοποιείστε το παλιό site.

Είσοδος
Chrome Internet Explorer 10 Firefox

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

Enimerosi

Login

Καλώς ήρθατε

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Μπορείτε να συνδεθείτε και από την παλιά έκδοση του site.

Menu

Menu

Αποδελτίωση

ειδησεογραφικών ιστοσελίδων

(ηλεκτρονικές εφημερίδες, ειδησεογραφικά portals, blogs)

Ουσιαστικά, πρόκειται για την αποδελτίωση ιστοσελίδων, facebook, twitter και youtube. Αντικειμενικά, αποτελεί τη δυσκολότερη εφαρμογή στον τομέα της επεξεργασία των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

Ο ιστότοπος έχει μετατραπεί σε ένα λαβύρινθο, που διαρκώς διογκώνεται και γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος. Οι εταιρείες αποδελτίωσης βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλημμα: Αν επιλέξουν να αναθέσουν σε προσωπικό την αναζήτηση των ειδήσεων, τότε θα πρέπει να περιορίσουν σημαντικά τη λίστα με τις ιστοσελίδες και τα social media που θα ερευνούν. Αν προτιμήσουν ένα αυτοματοποιημένο σύστημα με μηχανές αναζήτησης, τότε δε θα έχουν την πολυτέλεια να φιλτράρουν τα αποτελέσματα ώστε να μην υπάρχουν “σκουπίδια” στις αναφορές.

Πιο επικερδές

50% των ξένων επιχειρήσεων βρήκαν πελάτες ευκολότερα μέσω internet

Πιο διαφημιζόμενο

To Facebook ελέγχει το 25% των εσόδων από διαφημίσεις σε κινητά τηλέφωνα

Η “enimerosi” επέλεξε τη δεύτερη λύση, καθώς τα όποια αρνητικά σημεία υπερκαλύπτονται θεαματικά από τα θετικά. Ο συνδρομητής θα έχει την ευκαιρία να λαμβάνει αναφορές, με βάση τις λέξεις-κλειδιά που επιλέγει, από αναρίθμητα sites & social media, με κριτήριο την επισκεψιμότητα των ιστοτόπων. Παρ όλα αυτά, η εφαρμογή που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να ζητήσει να προστεθούν στο searching οποιεσδήποτε και οσεσδήποτε ιστοσελίδες θεωρεί ότι παρουσιάζουν ενδιαφέρον παρά το γεγονός ότι βρίσκονται χαμηλά σε δημοφιλία ή έχουν τοπική, περιορισμένη εμβέλεια στη θεματολογία τους.
  • 17 από τα 24 sites (71%) έχουν περισσότερες γυναίκες από άντρες.
  • Η μέση κατανομή ανά φύλο είναι 48,75% άνδρες, 51,25% γυναίκες.
  • Το Facebook και το Twitter έχουν την ίδια κατανομή των φύλων:
    40% άνδρες, 60% γυναίκες.
  • 65%των χρηστών του Facebook είναι 35 ετών και άνω.
Επιπλέον, εκτός από τις αναφορές και τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με τους ιστοτόπους, όπου αυτές υπάρχουν, ο συνδρομητής λαμβάνει καθημερινά πλήρη στατιστική επεξεργασία των αποτελεσμάτων και βοηθητικά γραφήματα, ώστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των υπηρεσιών διαδικτυακής αποδελτίωσης. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσα από την πλατφόρμα της έντυπης αποδελτίωσης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και της καθημερινής αποστολής μέσω email.

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

enimerosi


All right reserved @ www.apo.gr 2013

logo

social


Βρείτε μας

twitter facebook
The project is co-financed by Greece and the European Union