Καλώς ήλθατε στην Enimerosi

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Άν υπάρχει πρόβλημα κατά τη σύνδεση χρησιμοποιείστε το παλιό site.

Είσοδος
Chrome Internet Explorer 10 Firefox

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

Enimerosi

Login

Καλώς ήρθατε

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Μπορείτε να συνδεθείτε και από την παλιά έκδοση του site.

Menu

Menu

After – Sales Service

callcenter
Οι παλαιότεροι μάνατζερς έλεγαν ότι η πώληση τελειώνει με την… είσπραξη. Λάθος. Στην “enimerosi” είναι μέρος της επαγγελματικής μας συνείδησης να βρισκόμαστε δίπλα στους συνδρομητές μας συνεχώς! Οποιαδήποτε στιγμή και για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, έχουμε δημιουργήσει μια ευέλικτη ομάδα ατόμων η οποία ασχολείται με αυτό που στο σύγχρονο επιχειρείν ονομάζεται after sales service. Απαντάμε και διεκπεραιώνουμε κάθε θέμα που θα διευκολύνει το έργο των συνδρομητών μας αμέσως. Το 90% των θεμάτων, προβλημάτων, παρακλήσεων, εκκρεμοτήτων κλπ, διεκπεραιώνεται μέσα σε λίγα λεπτά. Τα υπόλοιπα εντός της ημέρας. Προσοχή! Η αποδελτίωση αποτελεί ένα ζωντανό προϊόν με παραμέτρους που συνεχώς μεταβάλλονται. Οι συνδρομητές μας, από τις πρώτες μέρες συνεργασίας, είναι απολύτως βέβαιοι πως η “enimerosi” ανταποκρίνεται άμεσα στις εκκρεμότητες, που δημιουργεί αυτή η μεταβολή των παραμέτρων. Δεν είναι μόνο θέμα οργάνωσης, αλλά πρωτίστως επαγγελματικής συνείδησης.
24

Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας δωρεάν Για του λόγου το αληθές και για να έχετε πλήρη εικόνα των υπηρεσιών, που μπορούμε να σας προσφέρουμε, μην διστάσετε να μας ζητήσετε εντελώς δωρεάν δοκιμαστική περίοδο μιας εβδομάδας. Έτσι, θα διαπιστώσετε με τον πιο πρακτικό τρόπο αν οι υπηρεσίες μας είναι αυτές που πραγματικά θέλετε, σας εξυπηρετούν και ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

free

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

enimerosi


All right reserved @ www.apo.gr 2013

logo

social


Βρείτε μας

twitter facebook
The project is co-financed by Greece and the European Union