Καλώς ήλθατε στην Enimerosi

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Άν υπάρχει πρόβλημα κατά τη σύνδεση χρησιμοποιείστε το παλιό site.

Είσοδος
Chrome Internet Explorer 10 Firefox

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

Enimerosi

Login

Καλώς ήρθατε

Συνδεθείτε στην εφαρμογή της ιστοσελίδας μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες. Μπορείτε να συνδεθείτε και από την παλιά έκδοση του site.

Menu

Menu

Αποδελτίωση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών

Kαθώς οι ανάγκες για άμεση ενημέρωση οδηγούν πλέον στα ηλεκτρονικά Μέσα, η εταιρεία μας καθορίζει το νέο στίγμα και διαμορφώνει εκ βάθρων την πορεία στην οποία θα κινηθεί μελλοντικά η αποδελτίωση της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου. Η υπηρεσία αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από την enimerosi, η οποία έχει την αποκλειστική της διαχείριση, προκειμένου να καλυφθούν και οι πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις των συνδρομητών. Με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό καθίσταται σίγουρη η πληρότητα και αμεσότητα της πληροφόρησης.
18 τηλεοπτικοί και 15 ραδιοφωνικοί σταθμοί, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη (σε αποκλειστικότητα), 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, ψηφιοποιούνται, καταγράφονται και αρχειοθετούνται ώστε τα δεδομένα να είναι ανά πάσα στιγμή προσβάσιμα από οπουδήποτε (υπολογιστή, tablet, smartphone). Τα τηλεοπτικά ή ραδιοφωνικά αποσπάσματα μέσω streaming φτάνουν στον παραλήπτη στην καλύτερη -συγκριτικά- ποιότητα.
Με τους αντίστοιχους κωδικούς χρήστη αποκτάτε πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της υπηρεσίας, όπου με ένα κλικ βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν. Τα παρεχόμενα εργαλεία για τη διαχείριση των αποσπασμάτων είναι πολυάριθμα. Τα φίλτρα επιλογής και αναζήτησης ανά Μέσο, ημερομηνία ή χρονική ζώνη, καθώς και η δυνατότητα προσθήκης ετικετών και εμφάνισης στατιστικών αποτελούν κάποιες ενδεικτικές αναφορές. Είναι πεποίθησή μας ότι η αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας θα ικανοποιήσει απόλυτα κάθε απαίτηση. Γι αυτό σας προσκαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας και να δοκιμάσετε στην πράξη την καινοτομία στην ελληνική αποδελτίωση ηλεκτρονικών Μέσων.

Επικοινωνία


Θεσσαλονίκη
Βάκχου 30, 54629
Τηλ./Fax: +30 2310 501515
email: info@apo.gr
Αιγάλεω
Ιερά Οδός 294, 12243
Τηλ./Fax: +30 210 5313220
email: athens@apo.gr

enimerosi


All right reserved @ www.apo.gr 2013

logo

social


Βρείτε μας

twitter facebook
The project is co-financed by Greece and the European Union